http://fotosekcija.si/wp-content/uploads/2023/12/DSC_5721-3.jpgKot vsako leto, smo se tudi letos člani Fotosekcije Kulturnega društva Svoboda Dol pri Hrastniku predstavili Hrastniškemu občinstvu. Svoje fotografije, ki so bile ustvarjene v letošnjem letu, smo na ogled postavili v ponedeljek 04.12.2023 na pročelju Delavskega doma v Hrastniku. Na razstavi se predstavlja 11 članov, s skupno 22 fotografijami. Fotografije nismo omejevali z določeno temo, temveč smo člani po svojem okusu izbrali fotografije iz svojih letošnjih arhivov. Tako fotografije predstavljajo pester nabor tem in stilov, predvsem pa predstavijo vsakega posameznega rastavljalca.


http://fotosekcija.si/wp-content/uploads/2023/12/DSCN02261-2.jpgSpoštovani mimoidoči, za trenutek ustavite korak naj fotografije ne bodo namenjene samo tistim, ki so jih ustvarili, temveč so namenjene vsem, ki cenijo delo ljubiteljskih fotografov in vsem tistim, ki se trudimo popestriti življenje v Hrastniku.

Tokrat se s svojimi fotografijami predstavljajo: Marjeta in Bogomir Podlogar, Ciril Bec, Franci Lamovšek, Srečko Majcen, Ljubomir Zalezina, Branko Sebasu, Jure Novak, Dušan Rotar, Emi in Bojan Šibila.

Avtorji: BojanxSibila, EmixSibila, LuboxPodlogar, MetaxPodlogar, BrankoxSebasu, DusanxRotar, FrancixLamovsek, SreckoxMajcen, CirilxBec, JurexNovak, LjuboxZalezina,