Otvoritev letne fotografske razstave fotosekcije

KUD Svoboda Dol pri Hrastniku

Dne 02.12.2014 so se odprla vrata galerije Delavskega doma Hrastnik. Tokrat smo v njej gostovali člani Fotosekcije KUD Svoboda Dol pri Hrastniku. Osem članov je na ogled postavilo 32 fotografij, ki so predstavljale njihovo delo v letu 2014. Razstavljavci se niso odločili za skupno »temo«, temveč je vsak   po lastni odločitvi izbral svoje najboljše fotografije tega leta.  S tem je postala razstava raznolika, avtorji pa so se s svojimi fotografijami predstavili kot ljubitelji narave, popotniki, ali pa s svojimi stvaritvami poskušajo pritegniti obiskovalca na nekoliko drugačen način. Kot je bilo poudarjeno v nagovoru vodje fotosekcije, so najboljši rezultati takrat, ko ustvarjaš tisto kar ti je najljubše.

Ob otvoritvi razstave, sta dogodek popestrili učenki Glasbene šole Hrastnik Anteja Bokal in Urša Šmid pod vodstvom profesorice Janje Brlec. Nastopajoči sta na citre odigrali in odpeli pesmi različnih zvrsti in dokazali kako čudoviti zvoki in melodije se dajo izvabiti iz tega inštrumenta.

In za zaključek še vabilo. Člani Fotosekcije vabijo vse tiste, ki se, ali pa bi se želeli ukvarjati s fotografijo, naj se nam  pridružijo. Ni pomembno znanje, starost ali  tehnična oprema. Vodilo naj bo  deliti svoje izkušnje o fotografiji v krogu ljubiteljev tovrstnega ustvarjanja. Vabilo pa velja tudi za obisk naše spletne strani http://fotosekcija.si

Bojan Šibila


Fotografije z otvoritve


Karol Šmuc


Meta Podlogar


Bojan Šibila


Lubo Podlogar


Jan Kraner


Franci Lamovšek


Emi Šibila


Ciril Bec